潮流风 - 中国最大的互动娱乐社区

[欧美] Johnny B-down low【9号放送】

夜店专用好听慢摇

Johnny B-down low
Check it out仔细听着
It's eleven-thirty my hand is getting dirty
现在是11点30 我的手看不清了
Snatchin' up things that probably can't be waitin'
抓住它 时间不会等你
Now this is a vision of a violent life
现在这是被生活扭曲的幻觉
Livin' by a guard and totem of the night   
作为夜晚的象征物守卫者活着
I'm slammin' doors 2-4-5 'n pullin' the keys
我关上245号门拔出钥匙
Now these are the traged valuable luxuries to me
现在对我来说,这些都是有价值的奢侈
In the early dawn before you yawn
在你瞌睡之前你倒下了
I've been there swiped you and then I'm gone
我在哪里猛击了你 然后离开了
Now it's six-o-clock my heart tic-tacs
现在是6点整 我的心脏滴嗒作响
A black sadden bag full of badass rocks
一个黯黑色的包里装满了该死的钻石
My identity has to bexposed
我的身份暴露无疑
Stealing from the spot that I chooly chosed
我以偷窃被指认 查理被关了起来
I lose and enfuse my choice to chose
我错失并毁掉了去选择的机会
Now I'm sick and I'm fallin' deeper in the mess
现在我很不爽深陷于困境之中
There's no hope for me see
我看不到一丝希望
My path has been chosen I'm Johnny B
我的道路已经选择了 我是Johnny B

CHORUS
合唱:
Johnny B how much there is to see
JOHNNY B你还能看到多少希望
Just open your eyes and listen to me
睁开眼睛听我说
Straight ahead a green light turns to red
一道普通的绿光变成红色

Ooh why can't you see ooh Johnny B
哦 为什么你不能看一下 哦 Johnny B

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

沙发终结者........

顶起冠希.............

又出现沙发终结者 听了一会 很不错的说唱

听一下~

和我的fell感觉不一样呢?

听起来是蛮不错的....

歌曲链接有问题?

歌曲链接有问题?
hekou168 发表于 2009-7-9 15:39

米问题吧,我这能听啊

一会去看看。很好的歌曲

很喜欢这首歌,让我把它收藏了吧

对我来说.速度有点慢了.. 喜欢快的~

11# cislunar

这是慢摇的

反正快的慢的他们都喜欢

之前有快摇的你可以去听听

这个也挺好。

链接好的。不过一开始稍微有点慢我这
冠西哥的慢摇越来越慢了O(∩_∩)O哈哈~
不错
那个鱼头啊。你要再发这种没有技术含量的沙发我给你狠狠地扣分。。

链接好的。不过一开始稍微有点慢我这
冠西哥的慢摇越来越慢了O(∩_∩)O哈哈~
不错
那个鱼头啊。你要再发这种没有技术含量的沙发我给你狠狠地扣分。。 ...
﹏Glume 发表于 2009-7-10 19:36

怎么才算有技术含量?你教教我