潮流风 - 中国最大的互动娱乐社区

返回列表 发新帖
楼主: udbpfiiw

[欧美] 小U重榜推荐!顺便求下歌名

麻烦一下版主 能把这个回复删了, 哈哈 发错内容,正确歌词以及歌名在下面了

真没人知道这歌名?我出100宝石,谁知道我赏他(她)
udbpfiiw 发表于 2009-9-20 12:53

11# udbpfiiw
《I'll be there for you》 -《篮球部落》英文插曲歌词:

Look how far we've come on a journey   
Look how strong we are now   
Together we can make it baby   
Feeling so safe in a valve   
Now we know that dream's come true   
I wish it has been blended   
You love me and I love you   
There's no doubt about that   
When you're down just look around   
You can depend on me   
I'll be there for you   
Every day, every night   
I'll be there for you   
I'll always be by your side
  哇 我要你的宝石啊 至于是谁唱的 我就不知道了

评分

还有90.我会通知你领取!

听不到,链接好慢啊!

嘿嘿 几十个宝石对于版主来说小意思吧  要不要我帮你把歌曲的乐谱也写下来?哈哈,讲笑

怎么不播放呢

怎么不播放呢
ba196013 发表于 2009-9-21 14:13

缓冲...